iulie, 2019

18iul12:00 am11:59 pmCinăm alături de Comunitatea Vie

Mai mult

Detalii eveniment

PreGătim pentru tine, joia aceasta, a treia ediție a cinei caritabile. Eveniment culinar ce dorește să adune în spațiul #CUIB oameni interesați de evoluția comunității ieșene, care-au învățat că e benefic să trăiești și pentru cel de lângă tine și care doresc, în general, să facă bine, oricât de generic ar fi acesta. Dacă te regăsești în succinta descriere te invităm la CUIB să-ți petreci seara alături de Asociația Comunitatea Vie și proaspătul lor proiect „#Monștri” în compania unui fel principal și-a unui desert pregătite cu pasiune, dragoste și respect de unul din bucătarii noștri ghidat de conceptele CUIB.
Acum, ca să vorbim puțin despre „Monștri”, acesta este un proiect de teatru-documentar pluridisciplinar, ce are ca scop promovarea artelor independente și diversificarea ofertei culturale a municipiul Iași, prin intermediul cercetării transdisciplinare. Inițiativa se va derula prin crearea unui spectacol de teatru și o serie de ateliere în grădinițe și în școli, menite să evidențieze pe de o parte, erorile în strategiile educaționale, iar pe de altă parte, să prezinte o serie de soluții privind îmbunătățirea sistemului educațional.
Asociația Comunitatea Vie își propune promovarea teatrului senzorial #labirint și a formelor sale de manifestare experimentală, adaptate la context; regenerarea culturii și artei locale prin transformarea spațiilor istorice, artistice și naturale în spații de manifestare creativă; dezvoltarea de proiecte care să vizeze gestiunea resurselor și a mediului înconjurător și a factorilor săi componenți; crearea și susținerea de inițiative care implică autocunoașterea și dezvoltarea (inter)personală prin metode psihologice; dezvoltarea și aplicarea diverselor tehnici de educație non-formală, adaptate la nevoile comunității ieșene.
Dacă te-am convins să ne vizitezi și să ne oferi seara ta de joi, trebuie să știi că donația este de 50 RON pentru participarea la cină, bani ce vor fi folosiți în implementarea proiectului descris mai sus. Dacă dorești să oferi ajutor în orice alt fel, prietenii noștri de la #ComunitateaVie sunt mereu cu brațele și mințile deschise. Te mai rugăm să te înscrii pe site-ul https://bit.ly/32rRfUV , dacă nu ai făcut asta deja direct de pe pagina evenimentului. Avem nevoie să faci asta pentru a ști cu câte persoane luăm cina, să nu preparăm prea multe sau prea puține porții. Astfel calculăm cantitățile și evităm risipa și toată lumea-i fericită și natura.

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X