Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Charleston - Premieră

11 IUN LUN
-
13 IUN MIE
2018

poster Charleston - Premieră Iaşi

Filmul a avut premiera mondială în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Locarno, în luna august a anului trecut. A fost proiectat în festivalurile de film de la Chicago, Varşovia, Braunschweig, Zagreb, Salonic, Cairo, Bilbao şi Minsk, unde a şi câştigat un premiu special din partea juriului, după cum ei spun, „pentru că aduce o gură de aer proaspăt în cinema-ul românesc”.

Protagonistul este un văduv pe nume Alexandru (Șerban Pavlu), care și-a pierdut soția Ioana (Ana Ularu) în urmă cu câteva săptămâni. Tocmai în seara în care împlinește 42 de ani, Alex primește un cadou ireal: vizita unui anume Sebastian (Radu Iacoban), care pretinde că i-a fost amant Ioanei în ultimele cinci luni. Așa începe un triunghi amoros neconvențional, o poveste dulce-amăruie plină de umor negru și pusă-n scenă de o distribuție all-star.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=93RazFnyITE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înaintea difuzării filmului. 

Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, 
Tel/fax: 0232-261.846 
E-mail:office@ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro