Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cercul de stiinte ale mediului

17 IUL MIE
-
30 IUL MAR

poster Cercul de stiinte ale mediului Iaşi

Cercul de științe ale mediului (7 – 14 ani)

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” – Universitatea Tehnică ,,Gheorghe Asachi” Iași și Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Optim, invită copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani la Cercul de științe ale mediului, care se va desfășura în zilele de 17, 22, 23, 30 iulie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul central situat în Galeriile comerciale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin). În cadrul cercului, copiii vor afla informații despre poluare, influența poluării asupra mediului și asupra sănătății, cunoașterea și rolul insectelor în natură.

Ultima activitate a cercului, programată pe 30 iulie, va fi una practică. Echipați cu lupe și plase de prins insecte, copiii vor putea merge într-o excursie în împrejurimile Iașului pentru a observa și determina insecte.

Activitățile cercului vor fi coordonate de dr. ing. Cătălin Bălan, Șef lucrări la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” din cadrul Universității Tehnice ,,Gheorghe Asachi” din Iași.

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro