Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

CEL MAI BUN Degustator / Casa de Vinuri Cotnari / editia 1

21 MAI MAR

poster CEL MAI BUN Degustator / Casa de Vinuri Cotnari / editia 1 Iaşi

Vrem să vedem cum te descurci cu vinul #PurRomanesc, așa că te provocăm să ne arăți cât de bun ești! Înscrie-te la concursul "CEL MAI BUN DEGUSTĂTOR DE VIN" Casa de Vinuri Cotnari / Ediția 1 - 21 mai 2019.

De premii și regulament vorbim aici ➡ http://bit.ly/2Or2aHL

Concursul “CEL MAI BUN DEGUSTATOR DE VINURI CASA DE VINURI COTNARI 2019” ia nastere in 2018, decembrie, ca o idee mai veche nepusa in practica, consta intr-o serie de 12(doisprezece) vinuri servite in orb, un concurs unde pot participa somelierii apartenenti oricarei asociatii romanesti sau straine(practicanti sau nu), incrisi la “Marea Degustare de la Iasi”. Concursul verifica cunostintele fiecaruia, prin servirea vinurilor in orb, punctand pe fisele de degustare. Un juriu va verifica raspunsurile scrise pe fise si va face un clasament in baza raspunsurilor corecte.

Persoanele care se inscriu la concursul “Marea Degustare de la Iasi” ce va avea loc cu o zi înaintea acestui concurs, 20 mai 2019, au optiunea de a se inscrie GRATUIT la concursul “CEL MAI BUN DEGUSTATOR DE VINURI CASA DE VINURI COTNARI” de a 2 a zi, 21 mai 2019 .

PS: Tăguiește prietenul acela care îți vorbește mereu de vin sau DISTRIBUIE postarea dacă ești chiar tu acel pasionat de vin!

Înscrierile se pot face aici ➡ https://bit.ly/2WsIRAN

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro