Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Brain fitness pentru supradotați - Dream the future

12 DEC JOI

poster Brain fitness pentru supradotați - Dream the future Iaşi

Pentru că în orice inițiativă pe care o avem ne propunem să răspundem unor nevoi ale societății actuale, a venit timpul să ne focusăm pe copiii și tinerii cu aptitudini înalte. Fie că manifestă o inteligență generală deasupra mediei populației, fie că performează într-un domeniu sau talent specific, aceștia au o datorie socială pe măsura dotării lor. Și aume, aceea de a-și împlini potențialul și a contribui în mod particular la visul umanității.
Uneori potențialul nu le este recunoscut și desăvârșit, alteori este inhibat sau ignorat pentru incomoditatea sa. Dar mai presus de asta, schimbarea pe care ei ar putea-o aduce în lume se subscrie formulei ”Divide et impera” în sensul că sunt izolați în mod intenționat sau din propriul egotism sau din pricina nevoilor speciale.
Grupul de lucru pe care îl propunem reprezintă modalitatea prin care ei își pot manifesta înzestrarea, în care se interconectează cu semenii lor cu potențial similar, pot înțelege responsabilitatea socială a acestei dulci poveri, își pot exersa la un nivel avansat abilitățile și pot evolua și inova împreună.
Ideea este ca ei să aibă o oportunitatea constantă de lucru și antrenament în cadrul unor întâlniri săptămânale cu grupe mixte de vârstă între 10 și 16 ani.
Fiecare întâlnire va fi coordonată și moderată de psihoterapeut principal Mirela Claudia Dracinschi, doctor în științele educației, managerul centrului Doxamus.
Programul va începe în data de 26 septembrie și se va derula în fiecare joi a săptămânii în intervalul 18-19. Prima întâlnire va avea tema ”Cum să gândești ca Leonardo da Vinci”.
Preț: 50 lei ședința.
Înscrieri și detalii la telefon 0742154545.
INTRĂ CINE DECIDE, RĂMÂNE CINE PERSEVEREAZĂ!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro