Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Book-uria lecturii – sesiuni de lectură cu voce tare

08 AUG MIE
-
29 AUG MIE
2018

poster Book-uria lecturii – sesiuni de lectură cu voce tare Iaşi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă copiii și în această vară, în fiecare zi de miercuri, între orele 11.00 și 13.00, la Clubul de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii”, care se va desfășura la Secția de Împrumut pentru Copii, începând cu data de 4 iulie a.c. 

Pentru că poveștile nu îmbătrânesc niciodată, nu există limită de vârstă pentru participanți. Încurajăm să ni se alăture părinții și bunicii, care pe lângă plăcerea de a asculta povești, pot deprinde arta de a citi copiilor, astfel încât să le capteze atenția în timpul lecturii. Cititul cu voce tare sporește concentrarea, dezvoltă memoria, relaxează și îmbunătățește relațiile între copii și părinți sau ceilalți membri ai familiei.

Cititori și animatori vor fi talentații și inimoșii tineri actori ai Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac, care au ales pentru al doilea an consecutiv să-și dedice o parte din timp activităților de voluntariat.

Pentru o bună organizare, vă rugăm să confirmați participarea prin telefon, la numărul 0332 110044 sau pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro.

Participarea este gratuită, dar permisul de intrare este obligatoriu.
Vă reamintim că permisul de intrare la biblioteca noastră se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro