Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Book-uria lecturii - club de lectura cu voce tare

03 IUL MIE
-
31 IUL MIE

poster Book-uria lecturii - club de lectura cu voce tare Iaşi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă așteaptă în fiecare zi de miercuri, între orele 11.00 și 13.00, la Clubul de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii”, care se va desfășura la Secția de Împrumut pentru Copii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10), începând cu data de 3 iulie a.c.

Nu există limita de vârstă pentru participanți. Ba mai mult, încurajăm participarea părinților, bunicilor sau fraților mai mari și vă garantăm că veți avea aceeași plăcere și curiozitate ca cei mici. De asemenea, puteți deprinde modalități de a citi copiilor, astfel încât să le captați atenția în timpul lecturii. Cititul cu voce tare sporește concentrarea, dezvoltă memoria, relaxează și îmbunătățește relațiile între copii și părinți sau ceilalți membri ai familiei.

Cititori și animatori vor fi talentații și inimoșii tineri actori ai Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac, care au ales și în această vară să fie alături de noi.

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la biblioteca noastră se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro