Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Aventuri cu dl. Goe - regia Iulian Ioan Sandu

18 MAI SAM

poster Aventuri cu dl. Goe - regia Iulian Ioan Sandu Iaşi

Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Ateneu!
Vă aşteptăm cu micii năzdrăvani la un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate,Sâmbătă, 18 mai 2019, ora 11.00 la „Aventuri cu...DL.GOE”, regia Iulian Sandu în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.
În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.
Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.` Iulian Sandu, regizor
Regia – Iulian Ioan Sandu
Adaptare text – Izabela Oancea
Muzica – Sorin Oancea
Alexandra Macovei – DL Goe
Alexandra Paftală – Mamița
Ana Hegyi – Mam Mare
Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul
Cezara Fantu -Țaca/Anibal
Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu
Gelu Ciobotaru – Controlorul/ elevul
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/aventuri-cu-dl-goe-5/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro