noiembrie, 2019

18noi(noi 18)12:00 am24(noi 24)11:59 pmAutostrada de Drept

Mai mult

Detalii eveniment

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta viața ta de student în alt oraș? Ce oportunități, abordări și perspective atât asupra carierei, cât și asupra materiilor studiate în prezent oferă marile centre universitare prin reprezentativele lor facultăți de Drept?

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm pe cel mai frumos drum prin care poți descoperi toate aceste lucruri: Autostrada de Drept!
Îți propunem să petreci o săptămâna de neuitat într-un schimb de experiența cu Facultățile de Drept din București, Chișinău, Cluj sau Craiova, unde varietatea cursurilor și distracția de după acestea se vor îmbina perfect într-o experiență unică, menită să îți ilustreze viața de student al uneia dintre facultățile partenere.

Acestea fiind spuse, te invităm să pornești alături de noi pe Autostrada de Drept, în perioada 18-24 noiembrie. Colegii noștri din celelalte centre universitare te vor aștepta la capătul drumului, dornici să te cunoască și să îți fie prieteni, dar și colegi timp de șapte zile.

Dacă îți dorești să iei parte la acest schimb de experiență completează acest formular
(https://docs.google.com/forms/d/1TqoUc9rRUWo4rgBn8UlLge1PnKkrmuURTv59BRa_0bk/edit ), până pe data de 30 octombrie, la ora 23:59, iar mai apoi vei susține un interviu alături de noi în perioada 4-6 noiembrie.

Te așteptăm cu drag!

Ora

18 (Luni) 12:00 am - 24 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X