Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Atelier de gatit pentru copii, la Centrul Comercial Felicia!

28 IAN SAM
-
05 FEB DUM
2017

poster Atelier de gatit pentru copii, la Centrul Comercial Felicia! Iaşi

Stilul de viață sănătos este un subiect des abordat în ultimul timp, în diverse împrejurări. Auzim des sfaturi ale specialiștilor care ne spun fie să facem 30 de minute mișcare în fiecare zi,  fie să avem o alimentație sănătoasă. Medicii nutriționiști ne atrag atenția asupra consumurilor excesive de zăhăr și grăsimi, asupra valorilor nutriționale din alimentele, pe care le consumăm, sau să avem cel puțin trei mese pe zi.

alimentația sănătoasă pornește de la educația, pe care o primim în acest sens, de la a avea un echilibru alimentar, de a consuma alimente din toate categoriile: legume, fructe, uleiurilor, lactatelor și cărnuri. Această educație este important să o primim de la o vârstă cât mai mică, astfel vom avea obiceiuri sănătoase deja formate de viață.

Centrul Comercial Felicia încurajează stilul de viață sănătos, de aceea invită copiii la un atelier de gătit distractiv, unde vor învăța rețete simple și gustoase. Intrarea este gratuită!

Activitățile de gătit stârnesc curiozitățile copiilor, le dezvoltă îndemânarea și imaginația. Și, desigur, va fi un prilej de amuzament și socializare cu persoane noi și interesante.

Ce bunătăți vom găti?

Atelierul de gătit are loc în weekendurile 28 – 29 ianuarie și 4 -5 februarie, între orele 10:30 – 12:00, pe culoarul din mijloc (în zona magazinelor Deichmann și Takko), în Centrul Comercial Felicia, iar copiii vor realiza următoarele preparate, îndrumați de către bucătarii de la Soft & Grace:

Atelier 1. Bărcuțe din ardei cu legume și brânză (28 ianuarie)

Atelier 2. Mic dejun sănătos cu iaurt, cereale și fructe (29 ianuarie)

Atelier 3. Bomboane din biscuiți cu nucă (4 februarie)

Atelier 4. Salată Taco cu crudități și roșii cherry (5 februarie)

Premii pentru toți copiii!

Copiii care vor participa la eveniment vor primi diplome și premii, pentru fiecare în parte, iar, prin participarea la tombolă, vor putea câștiga unul din cele 10 șorțuri pentru Bucătarul Chef, oferite pe zi!

Important!

Participarea este gratuită. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0756 048 267. De asemenea, copiii se pot înscrie direct în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

*vârsta minima pentru a participa este de 4 ani

Vă așteptăm la Atelierul de gătit pentru copii, în weekendurile 28 – 29 ianuarie și 4 – 5 februarie, între orele 10:30 – 12:00, la Centrul Comercial Felicia!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Galerie

  •  Iaşi poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro