Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Atelier Astro Mercur

13 IUN MIE
2018

poster Atelier Astro Mercur Iaşi

Astazi ne vedem dupa cum ne-am confirmat reciproc participarea, de la ora 17:30, la Hotel Eden, in sala de conferinte, pentru atelierul dedicat ciclului fazelor Lunii care va incepe maine, cu faza de Luna Noua in Taur.
Cu tema facuta :) ... numai daca vreti sa faceti teme. Temele pentru Atelierul Astro Mercur nu sunt obligatorii dar va pot fi de folos, chiar si celor care nu participa la atelier.
Tema o gasiti aici : http://astromercur.blogspot.ro/2018/05/atelierul-astro-mercur-tema-pentru-acasa.html 
Ne uitam la ciclul care incepe cu Luna Noua de maine, dar, urmarim si :
-parcursul planetei Uranus in Taur, cu colaborarile planetare pe care le va construi, cu semnificatia generala precum si cu particularizare pe harta natala.
-ciclul retrogradarii planetei Marte (mai-octombrie 2018).
-colaborarea Jupiter-Neptun (3 decembrie 2017/25 mai 2018/18 septembrie 2018).

Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

Cei care au ales varianta audio a atelierului de astazi, vor primi un mesaj cu materielele de lucru si link catre inregistrarea intalnirii, in aceasta seara, dupa incheierea intalnirii de la sala. 
Detalii si inscriere pentru varianta audio, inclusiv oferta “pachet atelier” :
http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html 
Participantii prezenti la sala vor avea acces gratuit la inregistrarea intalnirii.

Detalii despre atelierul de astazi sunt aici:
http://astromercur.blogspot.ro/2018/05/atelierul-astro-mercur-luna-noua-in.html 

Data viitoare ne vedem pe 13 iunie 2018, la atelierul dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni.

... ...

Ciclul anterior a inceput cu Luna Noua in Berbec, ultima faza de Luna Noua in Berbec cu planeta Uranus in Berbec. Acum, vom avea Prima faza de Luna Noua in Taur, cu planeta Uranus in Taur – Uranus va intra in semnul Taur la trei ore dupa momentul fazei Lunare.
Traim o schimbare majora de regim vibrational, pe care, de altfel, o simtim deja, urmand sa vedem din ce in ce mai clar cum vom lucra cu noile instrumente.
Cum vom folosi energia de tip Uranus in semnul Taurului si, in ce domenii ale vietii noastre? Vom vedea, o prima varianta de analiza si de lucru, la atelier. Urmeaza sa experimentam timp de sapte ani si, urmeaza sa acumulam si acest tip de intelepciune.

Spor maxim intre timp :)
... ... ...

Atelierul Astro Mercur se adreseaza mai ales celor care nu au studiat teoria astrologica, dar poate fi de folos si celor care o studiaza.
Scopul atelierului este sa identificam sectoarele de viata stimulate pentru a se dezvolta intr-o anumita perioada de timp si, sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere.
Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim stimularea programului de viata precum si sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua fazei, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte de timp.

Aceste abordari se pot plasa pe harta personala si se poate extrage un mod de lucru individual in perioada analizata, adica in perioada ciclului fazelor Lunii urmator dar si pe termen mai lung, folosind fluxul sincronicitatilor precum si colaborarea minte-stare. Din acest punct de vedere, atelierele au devenit o extensie a Grupului Astro Mercur.

Atelierele care nu fac parte din seria "Ciclul fazelor Lunii" sunt ateliere tematice, care abordeaza modul de lucru cu diferite energii si cicluri planetare - Atelierul "Saturn", Atelierul Nodurilor Lunare; urmeaza atelierul "Pluton".

Toate activitatile publice Astro Mercur (atelier, club, simpozion) isi propun popularizarea astrologiei, deci se adreseaza potentialilor utilizatori de informatie astrologica, fie ca au studiat sau nu astrologia. 
Spor maxim intre timp!
Anca Tăutu

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro