Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

ASJ în direct cu Moise Guran

28 APR VIN
2017

poster ASJ în direct cu Moise Guran Iaşi

Finalul lunii aprilie aduce printre studenții de la Iași un profesionist al celor trei ramuri ale jurnalismului – presă tipărită, radio și televiziune – din România. Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (ASJ) vă programează întâlnirea cu Moise Guran, cel de-al doilea invitat al întâlnirilor ASJ, pentru după-amiaza de vineri, 28 aprilie, începând cu ora 14.30, în Aula „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Moise Guran va fi prezent la Iași datorită studenților dornici să întâlnească oameni din presa națională. Așteptăm să umplem, încă o dată, Aula Universității, așa cum s-a întâmplat la întâlnirea cu omul de televiziune Dan Negru.
---------------------------------------------------------------------
Moise Guran s-a născut la Drobeta-Turnu Severin și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, iar mai târziu a urmat cursurile Școlii BBC pentru televiziune. În ’94 a debutat ca reporter la „Tineretul Liber” și apoi a fost reporter special la „Evenimentul Zilei”. Trei ani mai târziu a fost redactor la Academia Cațavencu. În anul 1999, și-a început cariera în televiziune, mai întâi ca reporter și corespondent economic la postul Antena 1. Din 2005, a realizat, la Antena 3, emisiunea „Biz Bazar” timp de cinci ani, iar apoi, după ce și-a dat demisia de la Antena 3, a început să prezinte emisiunea „Ora de business”, difuzată inițial pe TVR2, apoi mutată pe TVR1. 

Din septembrie 2015, jurnalistul Moise Guran a mutat emisiunea „Biziday” la Digi24, însă, în mai puțin de un an, aceasta a decis să-și dedice timpul mediului online, lansând aplicația „Biziday”. Ascultătorii de radio îi pot auzi vocea la postul de la radio „Europa FM”, de luni până joi, începând cu ora 13:15, la emisiunea „România în direct”.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro