Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Artă pentru suflet

10 IAN JOI
-
31 IAN JOI

poster Artă pentru suflet Iaşi

ARTĂ PENTRU SUFLET - atelier creativ

Trupul are nevoie de hrană sănătoasă, de perioade de mișcare și de odihnă. Mintea are nevoie să acumuleze și să proceseze informații, dar și de momente de liniștire și refacere. Pentru ca noi oamenii, ca ființe întregi să ne menținem viața în echilibru, este nevoie să oferim și sufletului hrana necesară, ascultarea, pacea și relaxarea de care are atâta nevoie.
Arta și procesul creativ sunt unele din cele mai blânde și facile căi de a medita, de ne îndrepta atenția către bucuria și frumuseșea lăuntrice și a le aduce la suprafață. Prin ele ne putem căuta și descoperi resursele cele mai valoroase de care avem nevoie pentru a ne reconecta cu sinele nostru autentic și a intra în legătură cu înțelepciunea sufletului. De asemenea ele ne ajută să stimulăm emisfera dreaptă a creierului, regăsind creativitatea, pasiunea, bucuria de a trăi și îmbunătățind echilibrul dintre rațiune și simțire.
În cadrul acestui atelier vom împleti împreună posibilitățile pe care ni le oferă cu atâta generozitate Art terapia, împărtășirile și suportul grupului. Vom folosi pensoanele, acuarelele, tempera, pastelul, creioanele colorate pentru a așterne pe hârtie emoțiile, dorințele și sperantele noastre, găsind propriile sensuri pentru ceea ce apare. În acest fel vom putea deveni mai prezenți, mai conștienți de noi înșine și vom dobândi o mai bună înțelegere a relațiilor noastre cu propria persoană și cu cei din jur.
Vom da voie mișcării vieții din noi să se manifeste într-un cadru conținător și sigur pentru activarea propriilor resurse vindecătoare. Nu avem nevoie de cunoștinte sau experiență în ale culorilor, ci doar de puțină curiozitate.

Participând la aceste întâlniri vei putea:
-să îți liniștești mintea și sufletul și să îți relaxezi trupul
-să identifici posibile soluții la provocările pe care le întâlnești în viața de zi cu zi, înțelegând mai bine ce a dus la apariția lor
-să te reconectezi la resursele tale interioare
-să găsești noi sensuri pentru experiențele tale
-să găsești alături de ceilalți cadru sigur de împărtășire și sprijin reciproc

Vor avea loc 12 întâlniri de grup săptămânale, joia între orele 18.00 – 20.30 în locația Centrului Dianthis Iași, începând cu data de 1 noiembrie 2018.

Te poți înscrie printr-un mesaj trimis pe pagina Centrului, pe adresa de mail centrul.dianthis@gmail.com sau la telefon 0744797250 – Magdalena Smolinschi.
Înainte de inceperea ședințelor de grup vom avea o scurtă întâlnire individuală în care ne vom cunoaște mai bine și vei afla mai multe detalii despre grup.

Grupul va fi suținut de:
MAGDALENA SMOLINSCHI
-art terapeut Phronetik© în specializare
-psihoterapeut sistemic individual, de cuplu și familie acreditat COPSI, psiholog
-trainer

Investiția ta financiară: 50 lei/ședință/persoană (toate materialele sunt incluse)

Te aștept cu drag!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro