Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Aripile Transformarii - wingwave - IASI

11 DEC LUN
2017

poster Aripile Transformarii - wingwave - IASI Iaşi

Te-ai simţit vreodată blocat ca terapeut, în lucrul cu clienţii tăi? Te-a frustrat vreodată neputinţa de a trece dincolo de blocajul emoţional al clientului tău? Dar neputinţa de a nu reuşi să vezi cauza reală a problemei ci doar manifestări ale ei?
Ţi-ai dorit să ai un instrument rapid de calibrare, un instrument care să te ajute să răspunzi la întrebări de genul „Lucrăm la tema corectă pentru deblocarea temei X?” sau să ai instrumente de calibrare a eficienţei lucrului cu clientul gen ”Tema x este Ok/Putem închide tema X”?

Sunt Cristian Munteanu, Coach si Master Trainer wingwave şi după peste 2500 de ore de coaching si 3 formari de wingwave Coach te invit să îţi împătăşesc din experienţa mea şi să alegi dacă vrei să oferi şi tu clienţilor tăi:
 Un parcurs vindecător sigur, fără reintrarea clientului în momementele traumatizante, pentru că lucrăm şi calibrăm procesul transformativ şi nu ne focusăm pe conţinutul momentului
 O transformare sustenabilă, pentru că identificăm şi calibrăm cauza reală a problemelor, nu doar efectele ei
 O transformare reală a evenimentelor, deoarece ne adresăm şi accesăm cauzele din inconştient, ocolind barierele conştientului
 O transformare rapidă şi palpabilă prin rescrierea şi ranforsarea programelor generatoare de putere personală
 Un viitor personal plin de încredere şi putere prin constituirea „depozitului” de resurse pe care clientul să le acceseze în viitor

Te aştept la o prezentare scurtă şi o demonstraţie mai lungă , în care poţi să te convingi singur de eficienţa şi rapiditatea metodei pe care vreau să o împărtăşesc cu tine. 
Cei peste 500 de clienţi cu care am lucrat până acum, sunt încă fericiţi! 
Hai să grăbim împreună procesul de a face câţi mai mulţi clienţi feiciţi, transformându-i din persoane cu blocaje emoţionale şi traume în oameni liberi care îşi asumă puterea personală!

Sunt Cristian Munteanu şi te aştept pe 11 Decembrie la Iasi la ora 18, Retro Cafe, Str lascar Catargi 50 să îţi oferi ţie şi clienţilor tăi potenţialitatea timpului transformativ.
Participarea este gratuita, dar datorită faptului că locurile sunt limitate, te rog să te înscrii la:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemcYlieSoteFwBsMo-08CuizRbMYTvfZvtKHVuO1UDikvs2A/viewform?usp=sf_link

Îţi ofer bonus o tehnică de autocoaching din wingwave, şi premiez întrebările foarte bune!

Detalii suplimentare despre #wingwave: 
www.wingwave.ro
www.wingwave.com
www.facebook.com/cristimunteanu2012

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro