Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

„Apa și Artele”: ediția a III-a a concursului organizat de Ziua Mondială a Apei

22 MAR MIE
2017

poster „Apa și Artele”: ediția a III-a a concursului organizat de Ziua Mondială a Apei Iaşi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” și SC ApaVital SA Iași organizează miercuri, 22 martie 2017, de la ora 12.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34) a treia ediție a concursului de cultură generală dedicat Zilei Mondiale a Apei. Tema din acest an este „Apa și Artele”.

Competiția se adresează exclusiv elevilor de liceu din județul Iași, iar cele opt echipaje înscrise (formate din câte trei elevi de la fiecare liceu participant) provin de la: Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național „G. Ibrăileanu” Iași, Colegiul Național „C. Negruzzi” Iași, Colegiul Economic Administrativ nr. 1 Iași, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași și Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași.

Participanții vor parcurge două etape: în prima, fiecare echipă va primi un set de 15 întrebări de cultură generală din literatură, mitologie, arte plastice și muzică, iar în cea de a doua vor avea de recunoscut fragmente muzicale (fragmentul, titlul şi compozitorul) și lucrări de pictură (autorul și denumirea lucrării) a căror temă este apa. În caz de egalitate se vor adresa întrebări suplimentare.

Premiile pentru ocupanții primelor trei locuri în ordinea punctajului obținut sunt în bani și sunt acordate de SC ApaVital SA Iași (fondul total de premiere este în valoare de 2250 lei).


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro