Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Apa: O calatorie spre tine si despre tine

19 MAI DUM

poster Apa: O calatorie spre tine si despre tine Iaşi

Apa: O călătorie spre tine și despre tine
APA - un element primordial, simbol al vieții, al regenerării și al purității. Vechile mituri spun că omul a fost făurit din lut, adică din apă și pământ, elemente ce făuresc lumea însăși. Omul devine astfel o miniatură a lumii prin armonizarea apei cu pământul. Astăzi, încercăm să regăsim în noi puterea de a ne reconecta cu elementele vieții de pe acest pământ, cu Natura însăși, pentru a ne descătușa emoțiile închise în noi, cu ajutorul apei, lutului, cântecului și dansului.
Vă invităm la al doilea seminar din seria Elementelor, APA, seminar care face parte dintr-un ciclul de patru evenimente: Pământ, Apă, Foc, Aer.
De ce facem astfel de evenimente pentru voi? Pentru că aceste seminarii vin să aducă o comuniune mai aprofundată între noi, ființele umane și Natura din care facem parte noi toți. Pentru că am realizat o metodă frumoasă, blândă dar și jucăușă pentru a realiza acest lucru. Ne folosim chiar de elementele care stau la baza tuturor lucrurilor din realitatea noastră: de apă, de pământ, de aer, de foc, dar și de cântec și dans.
Beneficiile lucrului cu materiile organice, precum lutul și gresia, îmbinat cu apa sunt multiple: descărcarea tensiunilor interioare în materia organică, stimulare senzorială tactilă, plăcere, interacțiune cu materia.
Prin lucrul cu apa și lutul, împreună putem să ne deschidem fiecare mintea și inima spre înțelegerea mai profundă a ceea ce înseamnă apa pentru noi oamenii, pentru planetă și pentru Natură.
Seminarul va fi susținut de Manuela Andrei - psiholog și Ionela-Sandrina Mihuleac - artist plastic.
Program
09.00-10.00 - Prezentare pariticpanți. Intenția și mesajul Oracolului Plantelor.
10.00-12.00 - Vom începe seminarul deschizând un spațiu în care vom discuta despre Apă în toate aspectele: fizic, emoțional, spiritual. Vom afla despre modul în care putem recunoaște lipsa apei în noi și cum putem să echilibrăm, la toate nivelurile, curgerea firească a apei. Apoi, Manuela Andrei ne va conduce într-o meditație unde vom căuta simbolul personal de putere al Apei. Este o călătorie în Lumea Apei unde vom găsi și cântecul apei pe care îl vom cânta.
După o discuție de grup ne vom crea apoi propriul obiect de putere printr-o pictură cu barbotină și ne vom punem intenția în el în timp ce îl modelăm.
12.00-14.00 - Ionela-Sandrina Mihuleac, artist ceramist, ne va introduce în explorarea senzorială tactilă prin pictura cu barbotină pe pânză. Vom prepara împreună barbotina pentru ca apoi să desenăm cu ea simbolurile pe o pânză, direct cu mâinile.
14.00 - Masa de prânz
14.30-16.30 - Armonizare prin cântec, mișcare și dans, călătorie ghidată de cele două facilitatoare.
Vom învăța Cântecele Apei din mai multe tradiții de pe mapamond, le vom cânta și noi, apoi ne vom conecta la puterea Păstrătoarelor Apei de pe Pământ.
„Cântecele de apă exprimă recunoștință iubitoare pentru apă și ridică conștiința și conexiunea femeilor cu cel mai mare dar al Mamei Natură. Cântecul este ușor de învățat, iar speranța noastră este că milioane de femei îl vor cânta, crescând propria lor legătură și conștientizare cu apa cu care interacționează zilnic, chiar și la duș sau la chiuvetă”, spune una dintre păstrătoarele apei, Irene Wawatie Jerome, din Canada.
16.00-18.30 – Ceremonia Apei
19.00 - Închiderea seminarului
Urmatoarele seminarii sunt 3. FOCUL și 4. AERUL.
Unde: Atelierul de Creație Ionela Sandrina Mihuleac, Cucuteni
Când: 19 mai 2019
Pentru detalii:
Telefon: 0723682634, 0746066109 sau mesaj privat

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro