Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

An Acoustic Night Mood

18 OCT VIN

poster An Acoustic Night Mood Iaşi

Dragi școlari și părinți, pentru a (pe)trece mai ușor începutul de an universitar, vă invităm vineri, 18 Octombrie, de la 20:30, în sufrageria noastră, pt. a vă delecta la o serată acustică pe acorduri de folk, blues & country, în compania celor de la trupa Școala Veche (Cezar Popescu & Cristi Corcioveanu).
Rezervarile se fac direct la bar, sau prin mesaj pe pagina de Facebook Retro Cafe. Suport artisti: 30 lei; studenții și elevii: 20 lei. Locuri limitate!
* * *
Complementar activităților muzicale individuale, cantautorii Cristi Corcioveanu (Tecuci) și Cezar Popescu (Iași) au început o colaborare muzicală în toamna lui 2017, într-o formulă experimentală, denumită ulterior ,Școala Veche’, ce și-a propus să aducă o manieră interpretativă nouă, o vibrație diferită compozițiilor personale. Proiectul i-a inclus mai apoi, într-o variantă in extenso, pe Liviu Ciulei (Dorohoi), chitară solo și Dionisie Ionescu-Tazz (Piatra Neamț), la percuții. În ultimul an și jumătate, Școala Veche a câștigat notorietate și apreciere din partea publicului prin maniera interpretativă riguroasă, de ,școală veche’ a pieselor din repertoriu, unul de filon folk, country & blues, cu ocazia participării la numeroase festivaluri de gen din țară, dar prin evenimentele în nume propriu.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro