Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Amprente Emotionale - Training emotional

27 IAN SAM
-
18 MAR DUM
2018

poster Amprente Emotionale - Training emotional Iaşi

Amprente Emoționale
Program de training emoțional pentru adulți 


De ce? 
Emoțiile sunt adevărate amprente pentru fiecare dintre noi, pentru că le trăim într-un mod individual, după combinații și intensități ale acestora care s-au configurat cu mult sens pe parcursul existenței noastre. 

Cum ar fi să te uiți la tine și să descoperi că în spatele oricărei decizii se află motorul tău alimentat de așa de multe emoții încât pentru unele încă nici nu ai cuvinte? Acest motor emoțional te duce de multe ori chiar și în direcții spre care nu îți dorești să mergi. 

Te-ar ajuta să știi cum te definesc aceste emoții în relații, sau să decodifici mai ușor ceea ce îți transmit ele și să iei o decizie, conștient fiind de cine ești tu? 

Ți-ar fi util să ai un limbaj pentru tot ceea ce trăiești și ți-ai dori să ajungi la persoanele din viața ta, astfel încât să te faci înțeles și să îi ai alături de tine pentru ceea ce ai nevoie? 

Cum? 
Întregul program de training emoțional este structurat pe 8 module săptămânale. 

Fiecare modul durează 2,5 ore și este dedicat unui număr de emoții conexe pe care le vom defini conceptual și le vom descoperi prin exerciții, jocuri, fișe personale care vor sta la baza conștientizării funcționalității emoțiilor în structura noastră și în relațiile cu ceilalți.

Grupul de lucru va fi format din cel mult 6 participanți, pentru a asigura un climat favorabil exersării de noi abilități, procesării noilor informații și pentru o coeziune mai bună a grupului.

Unde?
Iași - Elena vă așteaptă în cabinetul ei din Bld. C.A. Rosetti, nr. 53.
Timișoara - Alexandra vă așteaptă la Psiho-Connect din Zona Girocului, Str. Rozelor nr. 1 B 

Când?
Primul modul va avea loc la data de 27 ianuarie. 
Înscrierea la acest program se face până în data de 24 Ianuarie, prin completarea formularului: http://bit.ly/2CQRxLZ 
sau telefonic:
- Elena - Iași (0755259290)
- Alexandra - Timișoara (0721282238) 
Investiția ta: 
- Participarea la acest program presupune o investiție de 80 lei/participant/modul. 

Ce iau eu din această experiență?
• Descopăr diferențe dintre emoțiile pe care le experimentez și pot să le dau un nume. Le pot împărtăși. 
• Conștientizez care emoții apar cel mai des în interacțiunile cu ceilalți și cum îmi modelează ele deciziile și comportamentele. 
• Descopăr sursele de energie și entuziasm dar și emoțiile care mă țin în loc din a crește.
• Învăț ce funcție are fiecare emoție în viața mea și ce vrea să îmi transmită despre nevoile mele emoționale. 
• Descopăr cum pot să mă împrietenesc cu anumite emoții paralizante și copleșitoare și cum să le folosesc în dezvoltarea mea personală.
• Învăț despre cum să aduc mai multă flexibilitate în modalitatea mea de a răspunde emoțional în relațiile mele semnificative.
• Îmi construiesc o busolă emoțională proprie pentru situații dificile care aduc nesiguranță și haos în viața mea. 
• Sunt ghidat spre exersarea exprimării emoțiilor astfel încât să beneficiez cât mai mult de activarea lor în diferite situații. 

Cine suntem?
Alexandra Popovici și Elena Cazacu, psihoterapeuți sistemici de familie și de cuplu, cu specializare în terapia centrată pe emoții, care prin conceperea acestui program pun la dispoziția participanților cunoștințele și experiența dobândite în anii de practică privată, a moderării grupurilor de dezvoltare personală și a derulării de programe psiho-educaționale. 

Vom fi alături de voi, atente, receptive, calde, oferind securizare și ghidaj prin structura acestui program, pentru ca la final să vă bucurați de un bagaj emoțional mai bogat, compartimentat în lumina noilor descoperiri și de care să vă folosiți cu tot mai multă măiestrie pe măsură ce avansați în drumul vostru. 

Vă așteptăm!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro