Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

AMAZING Trainers

10 NOV VIN
-
10 DEC DUM
2017

poster AMAZING Trainers Iaşi

Amazing Trainers’ Bootcamp este un program de accelerare și aprofundare a formării de bază în training adresat persoanelor care vor să devină traineri.
ORAR:
Zilele de vineri: 16.00-20.00
Zilele de sâmbătă și duminică: 10.00 – 15.00
10-12 noiembrie: Modul I: Pregătirea trainingului
24-26 noiembrie: Modul II: Livrare training
8-10 decembrie: Modul III: Evaluarea trainingului

Modulul I: Pregătirea trainingului
Analiza nevoilor de training. Care sunt informațiile de care am nevoie pentru a realiza un program de training eficient. De unde pornesc. Ce instrumente folosesc pentru a aduna informația de care am nevoie. Cum interpretez informațiile obținute.

Cum învață adulții. Ce pot folosi pentru a sprijini procesul de învățare al participanților mei. Cum sunt participanții mei diferiți și cum mă pregătesc pentru fiecare.

Setare de obiective și designul de training. Cum setez obiectivele astfel încât acestea să ajute participanții și cum lucrez la planul de training pentru a mă ajuta pe mine, trainer să livrez training eficient

Metode de training. Ce metode, când, căror participanți și cărui conținut.

Modul II: Livrare training
Tipuri de participanți. Ce trebuie să știi despre participanții tăi. Ce metode de abordare este recomandat să adopți. Există participanți dificili?

Activități: explicare, livrare, fixarea cunoștințelor. Cum explic un exercițiu. Cum facilitez derularea acestuia. Ce metode de fixare a cunoștințelor folosesc.

Debriefing-ul sau procesarea. După ce ne-am jucat, am exersat, cum am grijă ca participanții mei să scoată la suprafață exact ceea ce au nevoie pentru a contribui la dezvoltarea lor.

Dinamica de grup. Ce trebuie să știu despre grupuri. Ce se va întâmpla în grupurile mele de participanți și e nevoie ca eu, trainer, să gestionez.

Modul III: Evaluarea trainingului
Metode de evaluare și follow-up. Ce metode folosesc pentru evaluarea trainingului și cum asigur follow-upul programului de training susținut.

Tipuri de evaluare. Pentru cine evaluez, din ce punct de vedere. Ce fac după evaluare.

Instrumente de evaluare. Formular de feedback, raport de training. Ce alte instrumente or mai fi?

Livrare training-uri finale participanți. Momentele în care tu poți arăta cum te-ai schimbat, ce ai învățat, ce poți ca trainer. Tot aici descoperi și ce trebuie să mai adaugi, să mai schimbi să mai tai și la care vom lucra împreună în următoarele 2 luni.

Şi încheiem cu o promisiune:

Că o să iubești fiecare secundă. Că o să finalizezi programul AMAZING nu cu dorința, nu cu întrebarea, ci cu sentimentul interior de neclintit. Că ești un AMAZING TRAINER.

Va fi greu, solicitant, provocator. Însă rezultatele vor fi pe măsură!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro