Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Alfabetul năzdrăvan, regia Ionuț Gânju

16 FEB SAM

poster Alfabetul năzdrăvan, regia Ionuț Gânju Iaşi

Vă așteptăm la spectacolul “ALFABETUL NĂZDRĂVAN”, Regia Ionuț GÎNJU – Sâmbătă,16 februarie 2019, ora 11:00.
Sala mare “Radu Beligan” a Ateneului din Iași
Motto: “Teatrul a fost și va fi alfabetul misterios al sufletului!”
“Alfabetul năzdrăvan” este un spectacol cu certe valențe educative și artistice.
Punerea în scenă transformă spectacolul într-o lecție de viață, de dragoste pentru tot ce e frumos, oferind ocazia de a descoperi taina alfabetului.
Spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care copiii sunt invitați să călătorească în lumea magică a literelor, să recite poezii, ghicitori, proverbe.
Textul piesei recuperează parfumul duios al amintirii din copilărie și pătrunde cu delicatețe și o înțelegere dătătoare de mare emoție pe teritoriul fragil al sufletului de copil, surprinzând ingenuitatea, curiozitatea la acea intensitate irepetabilă dată doar de vârsta când ochii sunt larg deschiși către lume în întregul ei, și totul este un bulgăre de trăiri ce își așteaptă modelarea, cu înțelegere, răbdare, dedicare și nespus de multă iubire.
Povețele, nucleu forte al acestui univers, nu au deloc stridență didacticistă, ci curg firesc și lin, cu simplitatea și seninătatea iradiantă a câte unui proverb ori a unei personificări insolite.

Distributia: Arun COTIC si Ionut GINJU
Durata spectacolului 60 min
Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ticketsys-event/spectacol-de-teatru-pentru-copii-alfabetul-nazdravan-regia-ionut-ganju-16-02-2019-1100/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro