Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Activand ca voluntar, devii Om Bun, Editia A II -A!

07 AUG LUN
-
13 AUG DUM
2017

poster Activand ca voluntar, devii Om Bun, Editia A II -A! Iaşi

Asociația Om Bun a lansat proiectul „Activând ca voluntar devii Om Bun – Ediția a II-a”, finanțat din fondurile Directiei Județene de Tineret și Sport Iași, ce se desfășoară în perioada 17 iulie – 17 septembrie 2017. 
Scopul proiectului este promovarea voluntariatului în rândul tinerilor ieșeni și totodată, creșterea numărului de tineri implicați ca voluntari în cadrul ONG-urilor din Iași. Dorim astfel sprijinirea tinerilor prin intermediul educației formale și nonformale, creșterea gradului de participare a tinerilor la viața comunității, promovarea de modele de succes cu scopul încurajării tinerilor și creșterea gradului de motivare al acestora. Grupul țintă este reprezentat de tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.
Cea de-a doua ediție a acestui proiect s-a născut din entuziasmul, încrederea și interesul de care au dat dovadă tinerii implicați în prima ediție a proiectului „Activând ca voluntar devii Om Bun”, toate acestea ne-au demonstrat faptul că preocuparea tinerilor față de voluntariat este în continuă creștere, lucru ce trebuie speculat și maximizat.
Descarcă și completează formularul proiectului „Activând ca voluntar, devii Om Bun, Ediția A II - A” dacă vrei să participi la trainingul organizat pentru promovarea prevederilor Legii voluntariatului. 
Transmite-l pe adresa de email asociatiaombun2010@gmail.com și în cel mai scurt timp te vom contacta.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro