Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii

26 APR MIE
-
28 APR VIN
2017

poster Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii Iaşi

Dragi colegi si prieteni,

Imi revine deosebita placere de a va invita la a doua editie a Conferintei Nationale cu participare internationala “Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii” – NOBEZ 2017. Evenimentul va avea loc in perioada 26 – 28 aprilie 2017, la Iasi, in salile Centrului de Conferinte Palas.

Editia de anul trecut – NOBEZ 2016 a reprezentat un succes incontestabil, atat din punct de vedere al participarii (peste 400 de participanti), cat si din punct de vedere al programului stiintific ce a inglobat 17 specialitati implicate in preventia si managementul obezitatii.

Va asiguram ca vom mentine nivelul de anul trecut si vom incerca sa il depasim prin calitatea informatiilor prezentate interactiv in cadrul conferintei de catre speakerii invitati din tara si strainatate, precum si prin participarea dumneavoastra la acest eveniment.

“Get involved”, sloganul din acest an, speram sa se concretizeze prin implicarea activa a tuturor colegilor din specialitatile medicale in cercetarea, preventia si managementul obezitatii – de la medici specialisti la asistenti medicali, psihologi, sociologi, nutritionisti si cercetatori.

Va asteptam la conferinta!

Detalii: www.nobez.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro