Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

A XX-a ediție PR Tea de Iași

13 DEC JOI
2018

poster A XX-a ediție PR Tea de Iași Iaşi

PRIME Iași organizează în această iarnă, a XX-a ediție PR Tea de Iași. Acest eveniment își propune să creeze o legătură între studenți și specialiștii din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, o întâlnire informală în care să predomine întrebările și curiozitatea pe fundalul aburilor din cană de ceai.

PR Tea de Iași te invită la un ceai cu gust de branding, pe data de 13 decembrie, în Cafeneaua Piața Unirii, la ora 16:00. Pentru cea de-a XX-a ediție a proiectului nostru, subiectul ales este „Personal Branding”, iar împreună cu speaker-ul invitat, Florin Murariu, vom încerca să răspundem la întrebarea „Cum să te vinzi fără a te pierde?”. Imaginea pe care o expunem în mediul online sau offline vorbește despre noi poate mai mult decât o fac cuvintele, de aceea brandingul este esențial. Învățăm împreună cum să construim acea imagine pe care ne dorim să o expunem și care să ne reprezinte fără să dăuneze totuși principiilor pe care le avem.

Florin Murariu este antreprenor în industria textilă. Fondator năstrușnic al conceptului „Te alinți”, Florin va sta cu noi la un ceai pentru a povesti cum a reușit să se diferențieze pe piață, creând unul dintre cele mai apreciate concepte de broderie din Iași. În doar două luni de la lansare, produsele sale au ajuns în șase orașe din România și țări precum Turcia, Spania, Franța, Austria, Italia. Cu o experiență de patru ani în antreprenoriat și 12 ani în comerț, Florin crede că practica și exercițiul sunt cele mai bune unelte care te pot ghida pe drumul potrivit ție.

Vă așteptăm cu mult drag pe 13 decembrie, la Cafeneaua Piața Unirii, începând cu ora 16:00. Formularul de înscrieri va putea fi accesat pe pagina de Facebook PR Tea de Iași, până în data de 8 decembrie. #twenTEAmomentsof #PRTeadeIași

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro