Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

POP'N'IASI 2017

30 MAI MAR
-
01 IUN JOI
2017

poster POP'N'IASI 2017 Iaşi

Casa de Cultură a Studenților Iași, Asociația Culturală ”OPIS BAND”, Asociația Culturală ”MOLDAVIA”, organizează în perioada 30 mai - 1 iunie 2017 prima ediţie a Festivalului-concurs naţional de interpretare muzicală  “POP’N’IAȘI”, ce va fi deschis participării, in perioada 30 mai – 1 iunie 2017, tinerilor între 18-30 ani.

Obiectivele proiectului nostru sunt afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii pop, şi nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de personalităţi ale muzicii pop din România.


Adresa oficiala a festivalului este www.facebook.com/popniasi


Concursul consta in 4 etape:

  • Etapa de înscrieri (15 februarie – 15 aprilie). Formularul de inscriere se gaseste la adresa https://goo.gl/G4pglc  

  • Preselecțiile se vor desfășura în data de 23 aprilie 2017, între orele 10.00 – 18.00 în Iași, la Studioul de Înregistrări al Casei de Cultură a Stundenților Iași. Fiecare participant (concurent) va interpreta cu negative, două piese, una fiind obligatoriu din creaţia pop românească;

  • Concursul, cu un numar de 15 concurenți rămași după preselecții, va avea loc în data de 31 mai 2017 în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași. În data de 30 mai vor fi repetițiile generale cu OPIS BAND.

  • “Gala Laureaţilor” va avea loc în data de 1 iunie 2017, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași.


Valoarea premiilor pentru locurile  I, II si III vor fi in valoare de 2.000 de lei, 1.000 de lei si respectiv, 500 de lei

Organizatorii vor asigura masa și cazarea celor 15 finaliști ai concursului.


Concurenţii vor cânta live atât în concurs, cât şi la “Gala Laureaţilor”, acompaniaţi de OPIS BAND IAȘI, o trupă cu instrumentiști profesioniști, formată din 11 membri, care a impresionat publicul prin diferite concerte şi festivaluri prin care au arătat diversitatea de stiluri pe care o pot imbina.


Concerte susţinute pe diferite scene din ţară, precum Sala Polivalentă Bucureşti, Casă de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi Galaţi, sau în diverse emisiuni şi concursuri de televeziviune demonstrează aptitudinile şi profesionalismul bandului, care vor fi păstrate în cadrul festivalului-concurs “POP’N’IASI”.

Un astfel de show poate fi văzut in linkul https://www.youtube.com/watch?v=TU80UCdhA_I&app=desktop

și în pozele atașate aici : https://we.tl/zSEovm5z0O

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro