Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Expoziție de fotografie „Pe urmele Descălecatului” în Galeriile Pod-Pogor

03 MAR VIN
-
25 MAR SAM
2017

poster Expoziție de fotografie „Pe urmele Descălecatului” în Galeriile Pod-Pogor Iaşi

În perioada 3-25 martie 2017, Muzeul Național al Literaturii Române Iași găzduiește în Galeriile Pod-Pogor expoziția de fotografie „Pe urmele Descălecatului”, având ca scop reconstituirea traseului Descălecatului voievodului Dragoş, din Maramureş în Bucovina.

Cele 40 de fotografii ce vizează istoria formării statului medieval Moldova sunt realizate de artiștii fotografi Sorin Tănase din Vatra Dornei și Ovidiu Ştefeligă din Câmpulung Moldovenesc. Cele două regiuni surori sunt prezentate atât prin prisma peisajelor, cât şi a locuitorilor acestora.

Sorin Tănase a urmat diferite cursuri de specializare susținute de cunoscutul fotograf Mihai Moiceanu și a avut numeroase expoziții personale și de grup printre care amintim participarea la Salonul Fotografului Român, ediția a II-a (2016), și expoziția sa de debut Incognito (2013).

Ovidiu Ştefeligă a participat, printre altele, la expoziţia de grup „România-2014" / Palatul Parlamentului București şi la expoziţia „La pas, prin Ţara Fagilor" a Asociaţiei Fotografice „Pietrele Doamnei" din Câmpulung Moldovenesc. Este membru al Asociaţiei Fotografice „Pietrele Doamnei" din Câmpulung Moldovenesc.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 3 martie 2017, cu începere de la ora 17:00, în Galeriile Pod-Pogor, în prezența artiștilor fotografi, iar expoziția va fi prezentată de conf. univ. dr. George Bondor.

Mai multe detalii și imagini din expoziție se regăsesc pe www.muzeulliteraturiiiasi.ro.


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro