Zvonuri despre Iphone 11

O baterie mai mare, un nou Face ID, dual-SIM imbunatatit, si multe alte noutati foarte importante sunt pregatite de catre Apple in 2019.

Compania Apple pregateste un upgrade important pentru noua serie de telefoane pe care le va lansa in toamna acestui an, iar multumita unui analist asiatic, iata ca aflam si ce vom primi de la ei. In primul rand, se pare ca iPhone 11 urmeaza sa aiba un Face ID imbunatatit, care va avea un iluminator imbunatatit pentru ca fetele oamenilor sa fie inregistrate mai clar, iar asta ar trebui sa imbunatateasca acuratetea pentru deblocare, dar poate si rapiditatea.

O schimbare foarte importanta va veni pentru baterii, deoarece acestea se pare ca vor fi de capacitate mai mare decat cele din seria iPhone XS, dar nu m-as astepta la crestei mai mari de 100 – 200 mAh. Mergand in continuare, se pare ca Apple ar urma sa implementeze suport DSDS in iPhone 11, adica o imbunatatire pentru dual-SIM, care va permite primirea de apeluri telefonice pe doua cartele in acelasi timp, schimbare pregatita si pentru Android Q.

In continuare, compania Apple ar urma sa implementeze o tehnologie numita UWB, aceasta aducand posibilitatea de a fi pozitionati mai usor in interiorul cladirilor, ea imbunatatind deasemenea localizarea GPS pentru navigatie. V-am spus astazi deasemenea ca iPhone 11 ar urma sa fie lansat inclusiv cu un sistem care va permite incarcarea wireless bilaterala, adica a altor dispozitive, fie ca e vorba despre AirPods, alte casti wireless, sau alte telefoane.

In final ramane cu binecunoscuta camera tripla pe care Apple vrea sa o integreze in ambele modele de telefoane din serie, deci nu va exista vreo diferenta din acest punct de vedere. Camera tripla pregatita pentru iPhone 11 va avea un senzor wide, unul telephoto, si unul ultra-wide, adica exact ceea ce am vazut si la alte modele de telefoane Android lansate pana in prezent, asa ca nu ar trebui sa fie surprize din acest pucnt de vedere.

Separat de noutatile pentru aceste telefoane, se pare ca in iPhone XR 2019 ar urma sa fie integrati 4GB de memorie RAM, ceea ce ar fi un upgrade extrem de necesar pentru acest telefon.

Un articol sustinut de GSM ZONE.

Search

aprilie, 2024