Winter Sale la Centrul Comercial Felicia

Începutul fiecărui an este și începutul celor mai mari reduceri, așa că toate magazinele au ”tăiat” din prețuri la articolele de toamnă – iarnă, astfel încât clienții își pot cumpăra haine și încălțăminte, pentru bărbați, femei și copii, la prețuri mai mici cu până la 50% sau chiar 70%.

Află ce reduceri au magazinele din Centrul Comercial Felicia aici.

Campania de reduceri din Centrul Comercial  Felicia se desfășoară în perioada 17 ianuarie – 3 februarie, iar clienții care fac cumpărături sunt invitați să treacă pe la centrul de premiere Cromatic, situat în zona magazinelor Takko si Deichmann. Acolo vor prezenta bonurile de cumpărături și vor afla ce cadou vor primi, pe loc: huse pentru haine, mănuși touchscreen pentru telefon, produse cosmetice, umerașe sau sucuri. Automat se înscriu și la tombolă, unde zilnic sunt oferite câte 3 seturi de produse cosmetice, marca Yves Rocher.

*premiile se acordă în baza bonurilor de cumpărături din perioada 17 ianuarie – 3 februarie.  În campanie, sunt valabile bonurile de la magazinele din Centrul Comercial Felicia (excepție BRD).

Noul an începe cu premii noi în Cromatic!

Clienții care dețin card Cromatic, pot accesa în aceasta perioada premii la alegere, în baza punctelor acumulate: cafea Jacobs, capuccino sau vouchere la The Gramps Pub. Mai mult, clienții se pot înscrie și la tombola din Cromatic, unde pot câștiga două coliere din argint, marca Splend’ Or.

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia sau pe siteul www.felicia-iasi.ro.

Search

aprilie, 2024