WhatsApp. Noua Functie UTILA in iOS si Android


O noua functie grozava, si asteptata de catre multi utilizatori ai aplicatiei pentru iOS si Android, este pregatita pentru lansare globala de catre compania americana, ea fiind in momentul de fata testata in vederea lansarii. Mai exact, WhatsApp testeaza in momentul de fata o noua functie care le va permite utilizatorilor sa dicteze mesajele pe care vor sa le trimita catre alte persoane, in loc sa le scrie manual, ceva ce este asteptat de catre foarte multe persoane.
In momentul de fata aplicatia de mesagerie permite trimiterea de mesaje vocale catre alte persoane din platforma, iar o optiune pentru dictarea mesajelor nu este disponibila, cel putin nu inca. Desi Siri si Google Assistant pot fi folositi separat pentru a dicta mesaje catre WhatsApp, aplicatia urmeaza sa integreze si o functie proprie pentru dictarea mesajelor, ceva ce foarte multi utilizatori vor aprecia cu siguranta de indata ce va fi oferit in mod oficial.

Implementarea functiei pentru dictare in cadrul aplicatiei vine ca o surpriza foarte interesanta, mai ales in conditiile in care utilizatorii n-au prea cerut oferirea unei asemenea functionalitati. In ciuda acestui lucru, din moment ce WhatsApp nu are acces la inregistrarile dictarilor din Siri si Google Assistant, Facebook avea nevoie de ceva propriu prin care sa inregistreze oamenii, asa ca aceasta functie noua va fi lansata in viitorul apropiat in iOS si Android.
Separat de aceasta functionalitate, multe alte schimbari vor fi oferite pentru utilizatorii din intreaga lume in perioada urmatoare, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce vom mai primi.

Un articol sustinut de GSM ZONE

Search

aprilie, 2024