Weekend aniversar de poveste la Centrul Comercial Felicia

Anul acesta, Centrul Comercial Felicia sărbătorește 10 ani de când a deschis pentru prima dată ușa pentru clienții săi, fiind printre primele centre comerciale, din oraș.

Centrul Comercial Felicia dorește să marcheze această aniversare, cu momente de neuitat, așadar a pregătit activități menite să destindă clienții într-un weekend aniversar de poveste.

În perioada 5 – 8 octombrie, pe galeria Centrului Comercial Felicia, clienții se pot bucura de activități, precum cabină foto, sesiuni de masaj sau candy bar și șampanie. Evenimentele aniversare vor avea loc pe culoarul din mijloc, iar participarea este gratuită.

Activitățile se desfășoară după următorul program:

Cabină foto

Joi – Sâmbătă: 09:00 – 21:00

Duminică: 09:00 – 20:00

Cabina foto sau Gravity Room este o adevarată provocare pentru cei care pășesc în ea. Cu un design de poveste, această cabină sfidează gravitația și oferă experiențe unice. Oamenii se pot fotografia în cele mai creative ipostaze, iar rezultatul final este cu totul dintr-o altă dimensiune. Clienții primesc fotografiile printate, ca amintire din partea Centrului Comercial Felicia, dar le pot vizualiza și online, pe pagina de Facebook.

Masaj pentru clienții de 10

Joi – Vineri: 16:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 15:00

Pornind de la conceptul de ”masaj la birou”, Centrul Comercial Felicia dorește să răsfețe clienții, care sunt în trecere pe galerie, cu sesiuni de masaj terapeutic. Acestea nu durează mai mult de 10 – 15 minute. Masajul este realizat la spate, direct peste îmbrăcăminte, ajutând la eliberarea tensiunilor musculare.

Candy Bar și șampanie

Sâmbătă – Duminică: de la ora 11:00

Clienții care sunt pe galeria Centrului Comercial Felicia, vor fi serviți cu prăjituri, realizate de Cake Expert, și șampanie. Candy Barul va fi amenajat pe culoarul din mijloc, în zona Centrului Cromatic, într-un cadru cu decoruri de poveste. De asemenea, copii primesc baloane personalizate, din partea organizatorilor.

Participarea la toate activităţile este GRATUITĂ.

Centrul Comercial Felicia vă invită să petreceți un weekend aniversar de poveste, cu activități de neuitat!

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro şi pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024