Week-end la Roma pentru o idee vizuala

Va vorbeam acum cateva saptamani de concursul de creatie lansat de Aeroportul Iasi, pentru adoptarea unei noi identitati vizuale. Iata ca astazi revenim cu noi detalii legate de aceasta competitie, si anume, cu anuntarea Marelui Premiu. Castigatorul concursului va avea parte de un Week-end la Roma, pentru doua persoane.  

Aeroportul Iasi ofera doua bilete de avion Iasi-Roma-Iasi in preajma zilei de 14 februarie 2013, iar Travis Tourism ofera cazarea timp de doua nopti, la un hotel de trei stele din capitala Italiei.  

„Reamintim ca pana in data de 31 ianuarie 2013, Aeroportul IASI invita persoanele interesate sa participe la un concurs de creatie pentru identitatea vizuala a aerogarii iesene. Ne asteptam ca intoarcerea studentilor din vacanta sa aduca multi concurenti si multe idei creative in vederea alegerii celei mai potrivite variante pentru poarta aeriana de intrare in Iasi – intr-un Iasi pe care ni-l dorim din ce in ce mai atragator pentru business, pentru cultura, pentru turism.”, a declarat Directorul General al Aeroportului Iasi, Domnul Marius BODEA  

Juriul Concursului este format din:

  • Alain RAMETTE, Director al Institutului Francez din Iasi;
  • Monica ANTOHE, Manager Publicart;
  • Daniel CONDURACHE, Profesor Universitar;
  • Luminita CONSTANTIN, Manager Agentia de publicitate Ad Mediam;
  • Raluca FILIP, Consultant Management.

Sectiunea CONCURS a site-ului oficial al Aeroportului Iasi contine  toate informatiile necesare inscrierii sau urmaririi derularii competitiei.

Mult succes!

Sursa foto: www.zepelintour.ro

Search

aprilie, 2024