Vine școala, bine-mi pare!

Vine școala, bine-mi pare!

Și Felicia premii are.”

Un cântecel, pe care cu siguranță cu toții ni-l amintim, din coplilărie, deși este adaptat pe tema campaniei de la Centrul Comercial Felicia. Ne trezește tot felul de amintiri, care ne fac să ne gândim cu drag la anii cei mai frumoși din viață.

Diminețile sunt din ce în ce mai răcoroase, semn că vara se termină ușor-ușor. Din fericire pentru unii sau din păcate pentru alții, se apropie toamna și o dată cu ea, începe școala. Acest lucru înseamnă colegi noi sau prieteni noi, provocări la tot pasul sau ore de matematică interminabile, teste și ascultări la tablă. Oricum ar fi, pregătirile pentru școală au început, iar prin centrele comerciale se aude zumzetul noului an școlar.

Cumpărăturile pentru școală îți sunt răsplătite cu premii pe loc!

Centrul Comercial Felicia a dat startul unei noi campanii, intitulată ”Vine școala, bine-mi pare!”, care se desfășoară în perioada 28 august – 10 septembrie. La cumpărături de minim 200 lei, din perioada campaniei, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarket Carrefour, primești premii pe loc: markere cu 5 culori, seturi pentru desenat, carnețele personalizate sau seturi cu acuarele și creioane.

Mai mult, te înscrii la tombolă și poți câștiga unul din cele 8 ghiozdane Valigeria, oferite prin tragere la sorți, la finalul campaniei.

Premiile pentru școală din Cromatic

Dacă ai un Card Cromatic, accesează premiile instant, de la Centrul Cromatic, în baza punctelor acumulate. Poți alege cutii pentru sandwich, pentru a-ți lua de griji atunci când îi pui copilului tău în ghizdănel o gustare. Sau poți opta pentru riglele cu calculator. Vor ajuta copilul tău să calculeze și să măsoare, folosind un singur instrument.

Faci cumpărături pentru școală, de la Centrul Comercial Felicia și primești premii pe loc, pentru un an nou plin de energie!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi

Search

aprilie, 2024