Vara asta se poartă hainele tricotate!

Când vrei să porți haine care să te facă să te simți senzațional în ele, atunci alegi cu siguranță obiectele vestimentare din tricot. Mereu la modă și proaspătă revenită în trend, această tehnică e pregătită în orice moment să îți scoată în evidență formele și corpul.

La noi, ne bucurăm de brandul autohton Be You, care creează din 1999 cele mai atractive obiecte vestimentare din tricot. Be You produce adevărate piese de artă tricotate pe mașini japoneze de ultimă generație, lucrând până acum cu numeroase branduri celebre.

Trebuie să demontăm pentru început un mit: acela conform căruia tricotul de folosește doar iarna! Nimic mai fals! Tricotul se poate folosi în orice anotimp, chiar și pe căldura verii, deoarece specialiștii știu ce materiale să foloseascăși cum să îmbine țesăturile.

Fie că alegi o rochie tricotată gen clepsidră, o fustă tricotată creion sau o bluză tricotată din vâscoză, vara ta va fi considerabil mai frumoasă și mai lejeră! Alege să fii în trend, alege să porți haine de calitate, alege să fii tu în hainele Be You!

Search

martie, 2024