Valul de reduceri te duce la Felicia!

Vara este anotimpul cel mai îndrăgit de toată lumea, în special de doamne și domnișoare, care abia așteaptă să scoată din garberobă rochiile preferate sau să dea năvală prin magazine pentru  a vedea ce se mai poartă vara asta. Și totodată cu venirea verii, știm că ne vom bucura de concedii și de vacanțe, de evenimente importante în familie sau petreceri până dimineața cu prietenii.

Sezonul reducerilor deja a început în magazine și este o ocazie bună să îți innoiești garderoba cu rochii vaporoase sau bluze în culori puternice, care îți vor pune în valoare personalitatea.

Centrul Comercial Felicia a dat startul campaniei ”Valul de reduceri te duce la Felicia!”, care se desfășoară în perioada 15 iunie – 14 iulie 2017, și care te invită să descoperi reducerile din magazine, la articolele de vară.

Cumpărăturile îți sunt răsplătite cu premii pe loc, în fiecare weekend, la Centrul Cromatic. Vino cu bonurile de cumpărături în perioada 15 iunie – 14 iulie, în valoare de minim 150 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarketul Carrefour, și te înscrii la tombola pentru marele premiu: o excursie all inclusive, la munte, pentru două persoane.

*Data excursiei se va programa de comun acord cu pesiunea, unde se vor caza câștigătorii și va fi pentru un weekend. Transportul dus – întors este inclus în preț.

Primești premii pe loc, la Centrul Cromatic, în weekend!

Vino cu bonurile de cumpărături în valoare de minim 150 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarketul Carrefour, și primești un premiu pe loc, la Centrul Cromatic: vouchere la piscina Le Gaga, cu acces o zi, pentru o persoană, de luni până vineri sau doar sâmbăta, băuturi răcoritoare Nestea, înghețată Betty Ice (două cupe, la alegere la pahar sau cornet), frappeuri de la cafeneaua Infinity’ 16, care pot fi to-go sau pot fi servite în cafenea.

Premiile se acordă în limita stocului disponibil, în intervalele:

Sâmbătă: 09:00 – 21:00

Duminică: 09:00 – 20:00

Acesează premiile de vară din Cromatic!

Pentru Campania ”Valul de reduceri te duce la Felicia!”, ți-am pregătit premii de vară, care pot fi accesate cu punctele de pe cardul tău Cromatic: genți termoizolante, mingi pentru plajă, selfie stickuri sau vouchere pentru diagnoză computerizată, pentru mașini, la Moldocar.

Search

aprilie, 2024