Trebuie sa pici testul pentru alcoolemie ca sa intri în primul bar de mahmureala din lume

Asigurându-te că îți poți găsi drumul  după o noapte nebună în care ai petrecut cu alcool, primul bar din lume conceput special pentru mahmuri, din Amsterdam, Olanda,  promite să vă ajute să vă simțiți mult mai bine după o astfel de noapte.

 Deschis doar de Vineri până Duminică, între 10 dimineața și 6 seara, Barul Mahmurilor din Amsterdam este decorat ca o oază verde în mijlocul unei jungle urbane, oferind o varietate de moduri prin care te poți lupta cu mahmureala. Dar ca să poți experimenta oricare dintre acestea, trebuie să demonstrezi întâi că nivelul alcoolului din sânge este peste limita normală și poți face acest lucru printr-un test special de testare a alcoolemiei. În mod normal, eșuarea acestuia nu presupune un lucru deloc pozitiv dar la Barul Mahmurilor tocmai acest eșec va fi biletul tău de intrare.

Odată intrat, vei fi îndrumat către un pat confortabil rezervat doar ție, unde ai șansa de a te relaxa, cuibărit în pături și urmărind o varietate de filme la discreție sau poți socializa cu alți petrecăreți mahmuri. Poți chiar să dai comandă de smoothie-uri bogate în vitamine sau ceva de mâncare dintr-un meniu special creat de foodora. Este chiar și un Oxygen Bar care te va ajuta să îți revii mult mai repede.

Majoritatea persoanelor împărtășesc ideea că ziua de după o noapte petrecută în club este, cumva, mai puțin satisfăcătoare. Ca să depășești mahmureala există câteva lucruri de care ai nevoie: o saltea bună, mâncare sănătoasă, distracție și multe vitamine”, explică Joep Verbunt, unul dintre creatorii barului. ”Barul Mahmurilor este primul local care unește toate aceste elemente”.

Chiar dacă fondatorii barului nu prea cred în zicala ”luptă împotriva focului cu foc”, și nu servesc alcool în local, acesta s-a dovedit un proiect de succes în ultimele patru weekend-uri de când s-a deschis, în Septembrie. Chiar dacă a fost conceput ca o experiență unică și singulară, Verbunt și echipa lui se pregătesc acum să lanseze încă o astfel de experiență în viitorul apropiat.

sursa foto 

Search

aprilie, 2024