Toamna asta se poarta Cromatic

Toamna aceasta vine cu noutati la Centrul Commercial Felicia! Daca te gandesti ce se mai poarta sezonul acesta, te asteptam in magazinele din Centrul Comercial Felicia, cu noile modele de haine, incaltaminte si accesorii, care sunt in trend. Marile branduri se lauda in vitrine cu cele mai vandute articole, iar rafturile sunt ticsite cu articole in culori vii sau tomnatice, care te indeamna sa le incerci.

In sezonul rece, cand mergi la cumparaturi, atentia este mai mult pe cat de bine te protejeaza hainele de temperaturile scazute decat pe cat de bine arata. In schimb, poti gasi haine si imbracaminte care te vor proteja de frig, dar care sa iti pune in valoare personalitatea. Trebuie doar sa iti acorzi timp pentru asta, ca sa gasesti cele mai potrivite articole pentru tine.

Daca noile colectii iti fac cu ochiul si te indeamna sa vii prin magazine, te invitam sa treci si pe la Centrul Cromatic, pentru ca ti-am pregatit cadouri numai bune pentru sezonul rece. Cumparaturile facute in Centrul Comercial Felicia sunt rasplatite prin sistemul de fidelizare Cromatic. Asadar, clientii are au card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul anului sau fac cumparaturi in perioada 4- 24 noiembrie, au posibilitatea de a-si alege premii speciale de toamna:

  • Produse cosmetice
  • Termosuri
  • Umbrele
  • Cutii pentru depozitare
  • Pachete de cafea
  • Genti pentru sport

Premiile sunt oferite in limita stocului disponibil, in baza unui mix de puncte de culori diferite: verzi, portocalii si roz. Punctele pot fi acumulate pe cardul Cromatic, daca faci cumparaturi de la diferite magazine din Centrul Comercial Felicia si inregistrezi bonurile pe card, la Centrul Cromatic, situat in zona magazinelor Deichmann si Takko.

In perioada campaniei ”Toamna asta se poarta Cromatic”, desfasurata intre 4 – 24 noiembrie, in sistemul de fidelizare Cromatic, poti participa si la tombola, unde poti castiga un cuptor cu microunde Samsung. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site, in data de 25 noiembrie. Inscrierea se face la Centrul Cromatic, in baza unui mixed puncte de pe cardul de fidelizare.

Toamna asta se poarta Cromatic, asortat cu noile premii din sistemul de fidelizare!

Afla mai multe detalii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe siteul www.felicia-iasi.ro.

Search

martie, 2024