Targ de Cariere la Palas Mall

In perioada 27-28 martie, la Palas Mall, se va desfasura Targul de Cariere 2013, locul unde tinerii cu studii superioare absolvite sau in curs se pot intalni cu unii dintre cei mai importanti angajatori de pe piata.  

La editia de primavara din acest an, participantii vor avea parte de o gama diversificata de locuri de munca, de la servicii si retail, contabilitate si pana la inginerie. De asemenea, participantii pot primi sfaturi si feedback pe CV-urile prezentate la targ, din partea unor specialisti in domeniul carierei. Printre firmele care fac angajari la Targul de Cariere de la Palas Mall se numara Amazon, Arabesque, ING, Xerox si multe alte companii care pot fi consultate pe site-ul evenimentului.  

Ca un fapt inedit pentru aceasta editie, participantii au posibilitatea de a se inscrie gratuit la Atelierul de Cariere, un seminar de profil in doua parti, a cate doua ore, unde pot care este primul pas in cautarea carierei dorite, precum si tehnici de redactare a unui CV care sa atraga atentia. Inscrierea se face pe site-ul targului.  

Accesul este liber si se va face intre orele 10.00-16.00. Candidatii care vin cu CV-ul la targ au posibilitatea de a castiga o tableta de ultima generatie, daca se inscriu la tombola organizata la fata locului, prin completarea unui talon.  

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina de Facebook a Targului de Cariere 2013.

Search

aprilie, 2024