SuperOUL Colorat – eveniment pentru copii, la Centrul Comercial Felicia!

Centrul Comercial Felicia organizează un eveniment special pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de Paște, intitulat SuperOUL Colorat. Pentru că este o tradiție mult așteptată atât de cei mici, cât și de cei mari, vopsirea ouălelor de Paște aduce multă bucurie și este o provocare pentru toți.

SuperOUL Colorat va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 11:00 la ora 13:00,  la Centrul Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, în zona magazinelor Takko și Deichmann. Evenimentul va include atât activități, care implică creativitate, dar și de mișcare, pentru cei mai energici micuți:

  • Atelier de pictat pentru copii
  • Jocuri interactive de grup
  • Mascote iepuraș

La eveniment vor participa 8 grupuri de copii, de la grădinițe și scoli, care vor picta 8 ouă de dimensiuni mari, fiind coordonați de către îndrumători. După sesiunea de pictat ouă, copiii vor participa la jocurile interactive de grup – trasul sforii și traseul cu obstacole. Mascotele Iepuraș vor încânta copiii și vor face poze. Spre final, toți participanții vor răsplătiți cu baloane și dulciuri.

Tombola SuperOULui Colorat

La finalul evenimentului, copiii care s-au înscris la tombolă, pot câștiga una din cele 20 de Truse pentru pictură, care conțin creioane colorate, acuarele, carioci și multe alte obiecte pentru a realiza cele mai frumoase desene.

Ouăle care vor fi pictate de către copii, vor fi amplasate pe galeria Centrului Comercial Felicia, ca exponate, pentru a fi admirate de către toți cei care sunt în trecere.

*Evenimentul se adresează grupurilor de copii de la grădinițe și școli.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro și pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024