Spune ADIO punctelor Cromatic și bun venit premiilor!

Câte puncte ai adunat pe cardul Cromatic? E timpul să îți iei adio de la ele! În perioada 29 octombrie – 25 noiembrie, clienții care dețin card Cromatic, pot accesa premii pe loc, în baza punctelor acumulate:

  • Pătură personalizată
  • Termos personalizat
  • Cutie pentru depozitare
  • Prosop
  • Racletă pentru mașină
  • Voucher 80 Ron la magazinul Mathilde
  • Vouchere valabile la dentist

Ce este cardul Cromatic?

Centrul Comercia Felicia răsplătește fidelitatea clienților cu premii pentru toată familia! Cardul Cromatic se poate face pe loc, în mod gratuit la centrul Cromatic, situat în zona magazinelor Deichmann și Takko. Dacă faci cumpărături de la magazinele din Centrul Comercial Felicia, îți poți transforma suma bonurilor, în puncte. Acesta sun împărțite pe trei culori: verzi, portocalii și roz. Cu ajutorul unui mix de puncte, poți alege ce premiu îți dorești din sistemul de la Centrul Cromatic.

Cum accesez un premiu cu cardul Cromatic?

Vino cu cardul la Centrul Cromatic și te autentifici în contul personal. Aici poți să vezi ce premii poți accesa, în funcție de disponibilitatea de puncte pe care o deții. Poți alege unul dintre premiile menționate mai sus sau te poți înscrie la tombolă.  

Cum mă înscriu la tombola Cromatic?

Dacă dorești să câștigi unul dintre cele 2 electrocasnice, trebuie să vii la centrul Cromatic și să te înscrii la tombolă. În schimbul unui număr de puncte, vei avea o șansă la extragerea pentru cele două premii: stația de călcat Tefal și aspiratorul Samsung. Mai multe înscrieri, îți oferă mai multe șanse la cele două premii!

Important: Punctele acumulate pe cardul Cromatic pe parcursul unui an calendaristic vor expira la finalul acestuia. 

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024