Shopping plin de culoare de 11 ani

Centrul Comercial Felicia sărbărtorește anul acesta 11 ani de shopping plin de culoare și oferă clienților, care fac cumpărături în perioada 17 septembrie  – 10 octombrie, premii de sărbătoare: sticle de vin, sacoșe de cumpărături, pelerine de ploaie sau căni personalizate.

*premiile se acordă în baza bonurilor de cumpărături, de minimum 110 Ron, de la magazinele de pe galerie.

Zilnic, două dintre cele mai norocoase participante la tombola aniversară, vor primi premii 1 și 1: colierele din argint, de la Splend’ Or. Sau dacă norocul va fi al unor domni, atunci doamnele dragi din viața lor, vor fi răsfățate cu cele mai elegante coliere. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia sau pe siteul www.felicia-iasi.ro

Premii aniversare unul și unul, în Cromatic

Centrul Comercial Felicia rășplătește fidelitatea clienților, care fac parte din Cromatic! Cu punctele acumulate în perioada campaniei aniversare, clienții pot accesa sticle de vin spumant sau pot participa la tombola, pentru un voucher de cumpărături de 500 lei, valabil la noul magazin La Bacca.

Dacă nu ai card Cromatic, îți poți face unul, în mod gratuit la centrul Cromatic și primești cadou de bun venit: un voucher de 10 Ron, valabil la magazinul Pepco.

*premiile se acordă în limita stocului disponoibil.

Regulament oficial este disponibil în mod gratuit, oricărui solicitant, fiind afișat pe site-ul www.felicia-iasi.ro. De asemenea, acesta este disponibil în copie, tot în mod gratuit, oricărui solicitant. Orice solicitare în acest sens poate fi făcută la Centrul Cromatic și / sau la Birourile Administrative din cadrul Centrului Comercial Felicia, Str. Bucium nr. 36, Jud. Iasi, în atenția Departamentului de Marketing sau la numărul de telefon: 0232 239 600.

Suma totală a premiilor oferite în campania ”Premii 1 și 1 Shopping plin de culoare”  este de 33.927,08 ron + TVA.

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

aprilie, 2024