Sărbătorește la Centrul Comercial Felicia, un weekend aniversar plin de culoare

Weekendul acesta, Centrul Comercial Felicia te invită să sărbătorești cei 11 ani de activitate, cu experiențe inedite, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vineri, sâmbătă și duminică, pe culoarul din mijloc, poți participa gratuit la activități 1 și 1:

Cabină foto

Dacă dorești să rămâi cu o amintire de neprețuit pentru tine și prietenii sau familia ta, vino la cabina foto și fă cele mai inedite fotografii. Centrul Comercial Felicia îți oferă un strop de culoare și divertisment, pentru a sărbători aniversarea celor 11 ani, așa că ZÂMBEȘTE! Facem poză!

Program cabină foto:

Vineri: 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 17:00

Caricaturi

Un plus de amuzament pentru o zi de weekend! Centrul Comercial Felicia îți oferă un cadou special cu ocazia aniversării, care va aduce, cu siguranță, un zâmbet larg pe chipul tău. În weekendul aniversar, îți poți face o caricatură trăsnet, în mod gratuit, pe culoarul din mijloc.

Program caricaturi:

Vineri: 16:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 17:00

Modelaj de baloane

Mergi la cumpărturi cu cei mici? Atunci treci și pe la centrul Cromatic! Centrul Comercial Felicia aduce bucurie copiilor și oferă, cu ocazia aniversării celor 11 ani, baloane, în forme care mai de care mai năzdrăvane.

Program modelaj din baloane:

Vineri: 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 17:00

Concurs online: câștigă 1 x Voucher Deichmann 300 Ron

Weekendul aniversar se încheie cu un concurs online, la care câștigătorul va primi un voucher în valoare de 300 Ron, la magazinul Deichmann, din Centrul Comercial Felicia. Urmărește pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și vei afla, în curând, detalii despre concurs. Concursul se va desfășura în perioada 28 – 30 septembrie.

Află toate detaliile pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024