Ralph Breaks the Internet

Filmele animate și-au câștigat în timp notorietatea poveștilor cu substanță și mesaje moralizatoare pe marile ecrane. Deși, cred că mai bine am spune pe ecranele tridimensionate cu care ne-a obișnuit acest gen de filme. O nouă premieră marca Walt Disney Animation Studios anunță o poveste cu răsturnări de situații hilare, o comedie care promite că ne va ține 112 minute atenți și curioși să vedem ce mai face Ralph. Cum nu-l știți pe Ralph?

”Wreck-it Ralph” a fost primul, iar ”Ralph breaks the internet” sau pe românește ”Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Depășiți de cele mai multe ori de situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

Distribuit in Romania de Forum Film România, ”Ralph breakes the internet” se poate vedea cinematografele in doată țara de pe 4 ianuarie.

Search

aprilie, 2024