Premiere în mai

Dacă weekend-ul trecut ai putut vedea la cinema ”Booksmart”, ”Alladin” și ”Amanda”, filme despre care am povestit deja săptămâna trecută, până la finalul lunii mai avem parte de câteva premiere care se promit a fi spectaculoase. Un prim exemplu este ” Rocketman” în regia lui Dexter Fletcher. Filmul are la bază biografia legendarului Elton John, însă nu se dă la o parte când vine vorba de elemente fantastice din anii în care artistul construia cariera sa importantă. Producția are programată lansarea oficială în 31 mai în toate cinematografele din România.

O altă premieră așteptată este ” Godzilla: King of the Monsters” care se încadrează la categoria aventuri, acțiune SF și un pic de horror. O aventură epică plină de acțiune, filmul o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale. Soarta omenirii este pusă în joc de mituri, devenite aici realitate. Godzilla II are premiera săptămâna viitoare.

O ultimă recomandare astăzi, povestea lui ”Edmond”: Decembrie 1897, Paris. Edmond Rostand nu a împlinit încă treizeci de ani, dar are deja doi copii și o mulțime de griji. Nu a mai scris nimic de doi ani. Disperat, îi propune marelui actor Constant Coquelin o nouă piesă, o comedie eroică, în versuri, pentru stagiunea de sărbători. Edmond începe să scrie această piesă de la care nimeni nu așteaptă mare lucru. Care îi va fi parcursul și ce turnură spectaculoase poate lua o situație datorită unui simplu detaliu vom afla pe 31 mai.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024