Pornește distracția în Orășelul MI-NI-ON!

În perioada 16 iulie – 28 august, Orășelul MI-NI-ON aduce distracția în prim-plan la Centrul Comercial Felicia, iar toți copiii sunt invitați, cu mic, cu mare la Petrecerea de Deschidere!

Orășelul MI-NI-ON este un spațiu plin de imaginație și culoare destinat copiilor, în care ei se pot juca zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00 sau duminică, între orele 9:00 – 20:00. Minionii vă așteaptă cu cele mai interesante activități: pistă de karturi, tobogan gonflabil, jocuri cu popice, masa cu nisip, concursuri cu premii și întâlnirea cu personajele preferate – Mascotele MI-NI-ON!

Intrarea este GRATUITĂ!

Mai mult, pentru a avea cele mai frumoase poze cu participanții, orășelul aduce la Centrul Comercial Felicia cele mai trăsnite decorațiuni din lumea mi-ni-on-ilor. Și părinții sunt așteptați în locurile de umbră special amenajate pentru ei şi copii, pentru a avea un moment de liniște, dar în același timp pentru a-i supraveghea pe cei mici.

Pornește distracția la Petrecerea de Deschidere!

Orășelul se va deschide cu o Petrecere de Deschidere în primul weekend, pe 16 și 17 iulie, începând cu ora 10:30, unde copiii vor avea parte de concursuri cu premii garantate și vor dansa alături de  mascotele MI-NI-ON.

Premii zilnice pentru câștigătorii Curselor de Karturi

În timpul săptamânii, de luni până vineri, începând cu ora 18:00 vor fi organizate curse de karturi și concursuri cu premii, pentru cei mai curajoși și rapizi minioni! Primii câștigători vor primi garantat premiile minionilor, iar ceilalți participanți se vor bucura de o surpriză dulce din partea organizatorilor.

Activități speciale de weekend

În weekendurile din perioada 23 iulie – 21 august, copiii se vor bucura de activități speciale, pentru a petrece zile de weekend relaxante alături de mascotele lor preferate! În fiecare sâmbătă, copiii vor avea parte de sesiuni de face painting și de activități distractive, urmând ca duminica să se aibă parte de modelaje de baloane și de întâlnirile cu mascotele MI-NI-ON.

În fiecare zi a Orășelului, toți copii vor primi la intrare câte un taloan pentru a participa la Tombola Minionilor! În fiecare zi de luni, se vor extrage câte 15 câștigători, iar premiul constă într-un selfie stick, oferit ca premiu de către magazinul Gadget Shop.

Orăselul MI-NI-On va fi deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 09:00 – 21:00, iar duminică de la 09:00 – 20:00.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Vă așteptăm la Centrul Comercial Felicia, pentru a porni împreună distracția în Orășelul MI-NI-ON! 

Search

aprilie, 2024