Papucii acestei veri!

In decursul unei veri pline de distractie, vei avea zile in care vei avea nevoie de mai multe tipuri de incaltaminte, care sa-ti ofere confort si utilitate. Nevoile pe care le ai in materie de incaltaminte presupun mult timp petrecut in magazinele de specialitate. Trebuie sa te asiguri ca iei in considerare toate nevoile tale: poate trebuie sa mergi la o nunta in curand sau poate vrei sa pleci intr-o drumetie. In aceste conditii, este posibil sa ai nevoie de mai multe tipuri de incaltari. Alegerea unui stil cat mai potrivit pentru tine nu ar trebui sa fie dificila. Intereseaza-te despre noile trenduri si apuca-te de shopping inainte sa ratezi cele mai bune oferte!

Cum sa ai stil fara sa porti tocurile cele mai inalte

Daca esti deja inalta, ai putea avea dificultati in a gasi pantofi eleganti fara un toc inalt. Din fericire, exista multe optiuni care combina eleganta unui pantof cu toc inalt cu confortul unor pantofi fara toc. Cautati modele care au un varf ascutit si fara multe curele.

Platforme si talpa ortopedica

Platformele ajuta la alungirea unui picior care, de obicei, pare scurt, dand astfel impresia ca esti mai inalta. Versatilitatea acestui stil presupune faptul ca se incadeaza perfect atat in tinutele casual cat si in cele de seara.

Pantofi fara toc si papuci de plaja

Slapii au evoluat mult de la forma initiala, in care erau doar un burete cu o bucatita de plastic atasata. Acum exista multe stiluri de slapi „la moda”, multe modele, printre care se gaseste si unul care se potriveste stilului tau. Sandalele cu talpa dreapta sunt o optiune foarte buna pentru zilele de plaja deoarece iti permit sa-ti mentii picioarele uscate si aerisite.

Pantofii in doua culori si sandalele tip gladiator

Culorile neutre sunt combinate cu nuante metalice pentru a crea pantofi tip stiletto cu un aspect modern, care te vor plasa in centrul atentiei la orice petrecere. Pentru a obtine un look sexy in combinatie cu rochii scurte, este indicat sa incercati sandale tip gladiator inalte, pana sub genunchi.  Pentru rochiile lungi, sunt recomandate sandalele pana la glezna. Aceste sandale se asorteaza cel mai bine cu rochii care nu au un model prea complicat. Daca decideti, totusi, sa le combinati cu o rochie incarcata, incercati sa alegeti o pereche de sandale de culoare neutra, care sa nu incarce si mai mult tinuta.

Sandale cu talpa rezistenta

Moda intalneste functionalitatea cand vine vorba despre aceste sandale. Daca esti o persoana careia ii plac plimbarile in aer liber, asta este ceea ce cauti intrucat acest tip de sandale pot suporta un efort ridicat, ramanand stilate pentru mult timp.

 Pantofii cu toc foarte inalt

Cele ce doresc un look elegant in aceasta vara  trebuie sa se orienteze catre pantofi cu platforma sau cu toc de 12-15 cm. Talpa tip platforma te poate ajuta sa castigi cm in inaltime fara sa pierzi din confort.

Pantofii sport

Nu exista niciun motiv  pentru care sa nu te antrenezi purtand o pereche de papuci sport care arata fabulos! Foarte multe branduri de top ofera combinatii de culori interesante, in modele variate. Prioritatea insa ar trebui sa fie siguranta si confortul pe care aceste incaltari le ofera.

Importanta unei marimi corespunzatoare

Atunci cand iti alegi o pereche de incaltaminte, unul dintre cele mai importante aspecte este sa te asiguri ca dimensiunea este perfecta pentru tine. Poate fi extrem de dezamagitor sa-ti cumperi o pereche de pantofi pe care sa ii porti cateva zile si apoi sa realizezi ca nu sunt marimea potrivita. Tineti cont ca majoritatea pantofilor se vor largi putin dupa ce ii purtati de cateva ori. Pantofii care nu se potrivesc pot cauza probleme de sanatate la picioare sau la spate.  Uneori, se poate ajusta marimea pantofului  cu ajutorul unui talpic. Din fericire, exista si talpici transparenti sau cat mai subtili, pentru a fi folositi in pantofi eleganti. Astfel, prin eliminarea sau adaugarea unui talpic, putem sa crestem sau sa scadem marimea pantofului. O combinatie perfecta intre un stil pe placul dumneavoastra si o marime perfecta va poate asigura o vara plina de distractie si confortabilitate, in acelasi timp. 

Search

aprilie, 2024