OFERTELE SPECIALE TAROM de pe AEROPORTUL IASI !

TAROM te invită să descoperi noile rute la prețuri speciale!

  • 99 Euro*  (toate taxele incluse) pentru călătorii între IAŞI** și BOLOGNA, MUNCHEN, ROMA, TORINO;
  • 119 Euro*  (toate taxele incluse) pentru călătorii între IAŞI** și LONDRA (Luton), MADRID, TEL AVIV.

Cumpără biletele pe www.tarom.ro și participă la concursul cu premii!

CONCURS: Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 25 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.

*Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada  01 septembrie 2016 – 30 septembrie 2016 (data ultimului retur), pe curse directe operate TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro/42GBP (pentru bilete  emise pe ruta Luton-Iaşi-Luton)/56USD (pentru bilete emise pe ruta Tel Aviv-Iaşi-Tel Aviv), restituirea nu este permisă).

Perioada de vânzare este 17-19 august 2016. Locuri limitate la aceste tarife. 

** Oferta este valabilă și pentru călătorii dinspre Bologna, Londra (Luton), Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino către Iași. Oferta nu se aplică pe zboruri via București.

Search

aprilie, 2024