Netflix România în martie 2019

La fiecare început de lună calendaristică platformele legale cu filme și seriale din România, se mândresc cu apariții noi. În fiecare lună din ce în ce mai multe, deducem că merge bine treaba și numărul abonaților crește și el simultan cu producțiile cumpărate. Ca o mică atenționare, pare că Netflix își axează încărcările mai mult pe lung metraje, decât pe seriale, dar ca o constantă, numărul aparițiilor de conținut este din ce în ce mai mare, și din ce în ce mai greu de vizionat integral. Mai greu să începi trei cărți deodată, dar un pic mai accesibil să începi vreo 5 seriale consecutiv, nu?

Câteva dintre propunerile Netflix pentru luna martie sună cam așa:

”After life” este povestea lui Tony, care după ce suferă o dureroasă pierdere prin plecarea soției își va anula orice filtru; din acest moment spune tot ce gândește, fără nicio barieră. Pentru că nu mai simte deloc nevoia să cenzureze relațiile pe care le are, Tony se va lăsa să fie cinic, critic, sarcastic, empatic. Tony din ”After life” vrea să fie un exemplu de onestitate dusă departe.

”The Order” sau ”Ordinul secret” a început de ieri (7 martie 2019), și se adresează tuturor amatorilor de seriale despre organizații secrete, magie şi creaturi supranaturale. Protagonist este Jack (Jake Manley), un student atât de hotărât să răzbune moartea mamei sale, încât devine punctul central al unui război între vârcolaci şi o organizaţie de magicieni gata oricând să se folosească de magia neagră.

În fine, o ultimă propunere azi, ” Shadow” un motiv excelent să descoperi Africa de Sud şi orașul Johannesburg, unde Shadow, un fost polițist, îi protejează pe cei lipsiți de putere, înfruntând cei mai periculoși gangsteri. Un detaliu îl face pe erou încă şi mai special: nu simte deloc durerea.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024