Netflix la final de mai 2019

Platforma Netflix rezistă bine presiunilor GOT de luna aceasta, și asta pentru că pe lumea asta nu e vorba doar despre dragoni și Tronuri de Fier, nu? Sigur că e prea mult să spunem că Netflix ar putea scădea în popularitate odată cu fenomenul Game of Thrones, așa că utilizatorilor nu le rămâne decât să urmărească noutățile din fiecare lună pe oricare platformă de streaming pentru filme și seriale / oază de relaxare uneori, de culturalizare alteori.

Pe 20 mai 2019 a fost încărcat filmul de animație ”The Boss Baby”, producție care a rulat și la cinema o vreme bună și a ocupat locuri bune în Box Office. Dacă l-ați ratat, Netflix vă dă ocazia să vedeți un o producție pe cât de amuzantă pe atât de emoționantă în care ne este prezentată o variantă posibilă a vieții bebelușilor dinaintea venirii lor pe Pământ. În ”the Baby Boss” se vor amesteca emoțiile cu faze funny și toate dau dovadă de multă creativitate a celor de la Disney.

De pe 21 mai 2019 puteți urmări o nouă producție stand-up original marca Netflix cu Wanda Sykes. Noua încărcare are titlul ”Nu e normal” și merită atenția iubitorilor de gen.

Pentru mijlocul săptămânii pe platformă vor fi încărcate trei filme după cum urmează: ”Furie”, un film original Netflix a cărui poveste zice că atunci când traficanții îi răpesc fiica din sat, Hai Phuong, dornică de răzbunare, revine în Saigon și la trecutul ei nelegiuit pentru a-i doborî pe răpitori. ”An Inconvenient Sequel – Truth to Power”  tradus pe românește  ”O continuare incomodă: putere și adevăr” care merită atenția utilizatorilor măcar după titlu și ”The Island” / ”Insula” care promite aventură și suspans.

Acestea ar fi doar câteva titluri dintre încărcările Netflix de săptămâna aceasta. Cu rezerva faptului că există o măsură a timpului petrecut în online, recomandăm cu drag modalități de petrecere a timpului liber pe platforme de streaming.

Un articol de Bianca Ioan

Search

martie, 2024