Mai multe premii în Cromatic – Mai mult timp afară

Timpul peterecut cu cei dragi este cel mai de preț, când vremea de afară te îmbie să ieși din casă și să hoinărești prin locuri frumoase, cu aer curat, iarbă verde și liniște.

Pentru tine și familia ta, Centrul Comercial Felicia a pregătit luna aceasta surprize de primăvară, la Centrul Cromatic. Cumpărăturile tale îți sunt răsplătite cu cadouri personalizate, pentru ca să petreci un timp frumos alături de cei dragi.

Cu siguranță, măcar unul dintre weekenduri l-ai plănuit să ieși la iarbă verde, așa că înainte de asta, hai pe la Centrul Cromatic să vezi ce premii îți poți lua. Dacă ai puncte acumulate pe cardul tău Cromatic, în perioada 13 mai – 9 iunie,  poți accesa premii pe loc sau prin tragere la sorți, pentru toată familia.

Premii acordate pe loc, în baza punctelor de pe cardul Cromatic

Centrul Comercial Felicia te îndreamnă să petreci mai mult timp afară și să faci mișcare, așa că a pregătit pentru tine cadouri, pe care le poți accesa cu punctele acumulate anterior pe cardul Cromatic:

  • Seturi de palete badminton
  • Seturi de ustensile pentru grătar
  • Genți frigorifice pentru doze
  • Produse cosmetice Avon

Cei mici se pot bucura și ei de premii din Cromatic, așa că pentru ei poți lua boxe wireless sau căști, pentru mai multă distracție în familie.

Premiile acordate prin tragere la sorți, pot fi accesate dacă te înscrii în campania Cromatic, în schimbul unui mix de puncte, care îți oferă șansa de a câștiga una dintre cele 3 lăzi frigorifice electrice.

Centrul Comercial Felicia îți oferă mai multe premii în Cromatic, ca să petreci mai mult timp afără, alărturi de cei dragi!

Search

aprilie, 2024