Magia Baloanelor ne cuprinde in luna mai!

Primul festival al baloanelor cu aer cald din regiunea Moldovei ‘Magia Baloanelor’ va avea loc in perioada 6-8 mai 2016 in satul Razboieni, comuna Ion Neculce din judetul Iasi.

 

Festivalul ‘Magia Baloanelor’ aduce pentru prima dată în zona  Moldovei un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat.

 

Vom avea invitate in jur de 7 baloane din Romania, Ungaria si Moldova. Lansarile in masa ale acestora vor avea loc de doua ori pe zi, la 7 am si la 6.30 pm (in functie de vreme).  In plus, se vor organiza dupa –amiaza sesiuni de zbor captiv. Programul acestora se va anunta ulterior.

 

Pe langa admirarea spectacolului oferit de baloane, programul e completat cu diverse activitati atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: tobogane gonflabile, tir cu arcul, tenis de masa, costume sumo, standuri cu mancare etc.

 

Pentru mai multe informatii va rugam urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/magiabaloanelor. sau www.magiabaloanelor.ro

Search

aprilie, 2024