Mă iubește… nu mă iubește? Răspunde-i cu un cadou de la Felicia!

Centrul Comercial Felicia celebrează dragostea cu o campanie dedicată sărbătorii de Valentine’s Day. În perioada 12 februarie – 11 martie, la Centrul Cromatic, clienții pot accesa premii romantice, pentru a le oferi persoanei dragi. Spune-i că o iubești cu un cadou de la Felicia!  

  • inimioare de pluș;
  • căni cu inimioare.

Gesturile mici aduc bucurii mari!

Dacă romantismul nu este pe gustul tău, atunci îți recomandăm vouchere de înfrumusețare la Royal Beauty Center, vouchere la sală Oxygen (1 lună gratuit), bijuterii sau borsete personalizate pentru cosmetice.

Premiile sunt oferite în baza punctelor acumulate, pe cardul Cromatic.

Dacă nu ai card Cromatic, îți poți face unul în mod gratuit și pe loc! Clienții care își fac un card Cromatic în perioada campaniei, primesc un cadou de bun – venit: o cutie de bomboane sau o sticlă de băutură răcoritoare.

Câștigă 1 x excursie la munte, pentru două persoane!

Dacă recomanzi cardul Cromatic unui prieten, atât tu, cât și prietenul tău, aveți șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane, la munte, în zona Moldovei.  Înscrierile se fac la Centrul Cromatic, situat în zona magazinului Deichmann și Takko.

Tombolă săptămânală: bijuterii placate cu aur

Înscrie-te în baza punctelor acumulate pe cardul Cromatic, la tombola cu extragere săptămânală și poți câștiga unul din cele 4 seturi de bijuterii (cercei și colier), placate cu aur. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și pe site www.felicia-iasi.ro.

Search

aprilie, 2024